caenfrdeitptrues

Altres publicacions sobre Santa Cristina d'Aro

UN LLIBRE REPASSA LA TRAJECTÒRIA DE L’IL·LUSIONISTA XEVI

L’il·lusionista cristinenc, Xevi, és el protagonista d’un nou llibre de fotografies que revisa tota la seva trajectòria als escenaris.

FOTO LLIBRE XEVI UNA VIDA MÀGICA

ARTICLE SOBRE SOLIUS AL DARRER NÚMERO DE LA REVISTA DE GIRONA

Em Josep Pujol és l’autor d’un article sobre Solius, titulat “L'extraordinari silenci de Solius”. Trobareu la revista, en versió paper, a les llibreries habituals.

https://www.revistadegirona.cat/rdg/revista.seam?cid=17070

RdG 305 26 10 17-39

VOLUM 32 DE L’INSTITUT D’ESTUDIS DEL BAIX EMPORDÀ (2013) 

Encara ens sobren alguns exemplars del volum anual de l’Institut d’Estudis del Baix Empordà (núm. 32, 2013), a banda dels que queden per consulta i arxiu. Si algú en vol un, li guardarem a l’OAC fins que el passi a recollir. Cal que ho digueu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us el reservarem al vostre nom.

Entre els articles que poden tenir més relació amb Santa Cristina hi ha el que parla del manuscrit del monestir de Sant Feliu de Guíxols, el que descriu el sistema defensiu medieval de la mateixa població o el de les revoltes de tapers de Palamós. D’interès comarcal, hi ha l’article sobre Pella i Forgas o el que repassa els 35 anys d’història de l’Institut d’Estudis del Baix Empordà.

IEBE 32 1 portada

IEBE 32 2 sumari

VOLUM 31 DE L'INSTITUTD'ESTUDIS DEL BAIX EMPORDÀ (2012)

Encara ens sobren alguns exemplars del volum anual de l’Institut d’Estudis del Baix Empordà (núm. 31, 2012), a banda dels que queden per consulta i arxiu. Si algú en vol un, li guardarem a l’OAC fins que el passi a recollir. Cal que ho digueu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us el reservarem al vostre nom.

Entre els articles directament relacionats amb Santa Cristina hi ha el titulat "El jaciment arqueològic de Santa Maria de Bell-lloc (Santa Cristina d'Aro, Baix Empordà). Noves excavacions (2008-2009) i noves dades", de Josep M. Nolla i Lluís Palahí. 

Portada vol31IEBE

ARTICLE SOBRE UN DOLMEN INÈDIT FINS ARA A SANTA CRISTINA D'ARO

Trobareu la notícia a la Revista del Baix Empordà, 34 (agost 2016).

R009 05 10 Page 01

R009 05 10 Page 24

PORTADA I PÀGINA DE L'ARTICLE DE LA REVISTA DEL BAIX EMPORDÀ DEDICADA A LA TROBALLA

Articles sobre Malvet i els masos antics de Romanyà

A Revista de Girona, 297 (juliol-agost 2016). 

El número de la Revista de Girona, el 297, parla de Santa Cristina d’Aro. El dossier central de la revista es titula “Pobles perduts a l’edat mitjana” i inclou dos articles dedicats al nostre municipi: un sobre el temple o església vella de Malvet i un altre sobre els masos abandonats de Can Llac, a Romanyà.

És per l’interès local que podia tenir aquest número que va ser presentat el 2 d’agost de 2016, a les 20h, a la sala d’exposicions de La Caixa (Av. Ridaura, 5).

Durant la presentació, la regidora de Patrimoni, Sílvia Fonoll, explicà el projecte al de condicionament del jaciment de Malvet.

invitació cmyk 297 1

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament