caenfrdeitptrues

Fotografies històriques

PUJA AL TREN DE LA IGUALTAT. 125è ANIVERSARI DEL TREN DE SANT FELIU DE GUÍXOLS A GIRONA

Us fem a mans el vídeo-muntatge de fotos històriques sobre el tren de Sant Feliu a Girona, amb motiu del 125è aniversari i en commemoració del passat 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Segurament alguns/es ja l’havíeu vist. Ara, però, el podreu visionar en més bona qualitat.

El dia 8 de març de 2018, els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro es van unir per commemorar conjuntament el Dia Internacional de les Dones amb una caminada. Sota el lema “Puja al tren de la igualtat” es va recórrer l’antic trajecte que feia el tren que unia aquestes tres poblacions. A través d’aquest vídeo-muntatge, que es projectà a l’inici de la caminada, es mostren algunes de les desigualtats que hi havia entre homes i dones fa 125 anys, moment en el qual es va inaugurar el tren. Una oportunitat per reflexionar sobre com aquestes desigualtats, en major i menor mesura, es mantenen encara en l’actualitat.

CAPTURA DE FOTO PUJA AL TREN DE LA IGUALTAT

FOTOGRAFIES HISTÒRIQUES PUBLICADES A L’ÀLBUM “LA CARÍCIA D’UN TEMPS”

“Santa Cristina d’Aro. La Carícia d’un temps” va ser un àlbum de cromos col·leccionables, cadascun dels quals era una fotografia històrica representativa del municipi. El va publicar l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb l’ajut de l’Arxiu Municipal, l’any 2008. Aquí us el presentem digitalitzat i amb text cercable per paraula clau.   

E0037 SANTA CRISTINA DARO LA CARÍCIA DUN TEMPS Page 01

La carícia d'un temps [àlbum, 2008]

 

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament