caenfrdeitptrues

Classificació i descripció de la documentació

CLASSIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL REGISTRE CIVIL

Hem elaborat el quadre de classificació per a la documentació que es tramita des del Registre Civil de Santa Cristina d’Aro, que és una part del fons documental del Jutjat de Pau de Santa Cristina d’Aro. D’aquesta manera ajudem als companys/es del Registre a ordenar i tramitar de forma més acurada la documentació que generen. Aquest és el resultat.

QdC JdP 1

QdC JdP 2

ORDENANT DOCUMENTACIÓ EN MAL ESTAT

De vegades ens arriben fons documentals en mal estat, desordenats, barrejats, en què la documentació acumula pols i humitat, etc.

La fotografia correspon al moment posterior, en què hem intentat trobar l’ordre lògic a la documentació, hem començat a agrupar els elements semblants entre ells, l’hi hem tret la pols (vet aquí el gran pinzell) i hem eliminat carpetes supèrflues.

Per cert, el portacel·lo no serveix per res més que per fer de pes damunt els documents: De cel·lo no se n’hi posa: fa malbé el paper!

Bon any a tothom.

classificació fons diversos

 

QUADRE DE CLASSIFICACIÓ DOCUMENTAL 

L’1 de gener de 2016 s’acabava el termini perquè les administracions públiques publiquéssim dades en format obert en compliment de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

L’Ajuntament, doncs, va habilitar un portal de transparència dins la seva pròpia pàgina web. Dins del portal, l’Arxiu Municipal va contribuir a omplir 6 dels 128 apartats de que es composa, entre ells, el de “Quadre de classificació documental”.

Transparència 3

Twitter

Facebook Ajuntament