caenfrdeitptrues

Àrea de Serveis Socials

Els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de serveis socials i la garantia de més proximitat als usuaris i als àmbits familiar i social.
Els serveis socials bàsics tenen un caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.
Els Serveis Socials d’Atenció Primària estan formats per un equip multidisciplinari, en el cas del municipi de Santa Cristina d’Aro consta de tècniques formades en Treball Social, Educació Social i Psicologia.

Què fem?

Què fem?
  • Oferir informació, orientació i assessorament a les persones amb relació als drets, els recursos socials i les actuacions socials a què poden tenir accés.
  • Detectar…

Continuar llegint

Problemàtiques d’habitatge

Problemàtiques d’habitatgePer aquelles persones i/o famílies que es troben amb una problemàtica d’habitatge, els serveis socials de Santa Cristina d’Aro compten amb un conjunt de serveis i prestacions que ofereixen orientació,…

Continuar llegint

Convocatòries

Convocatòries    L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts i subvencions en matèria d'acció social per a l'exercici 2018. El …

Continuar llegint

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament