RECOLLIDA RESTES VEGETALS I VOLUMINOSOS

Les restes vegetals i els residus voluminosos com ara mobles o trastos vells de grans dimensions generats als domicilis, són recollits de forma concertada, sense cap cost, pel servei de recollida municipal.

El telèfon d’atenció al ciutadà és el 972 816 374, on podreu deixar el vostre missatge de veu indicant el vostre nom, direcció i telèfon de contacte. També es pot sol·licitar la recollida a traves de l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu recollir el big bag on deixar les vostres restes vegetals a la deixalleria municipal, facilitant la vostra targeta identificativa que podreu recollir a l'àrea de serveis econòmics de l'Ajuntament.

Recordeu que al tractar-se d'un servei amb una gran demanda, com a màxim es recollirà una saca per habitatge al mes, sempre i quan la demanda del servei ho permeti. En qualsevol cas us recordem que teniu a la vostra disposició el servei de deixalleria municipal.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 recollida_restes_vegetals.JPG

Facebook

Instagram

Twitter