DEIXALLERIA MUNICIPAL

La Deixalleria Municipal de Santa Cristina d’Aro és un servei gratuït obert a particulars, comerços i petits negocis del municipi. L’objectiu és permetre la recollida selectiva de tots aquells residus que no es poden llençar als contenidors de la via pública, o que per la seva perillositat s’han de gestionar correctament.

TARGETA IDENTIFICATIVA

Per tal de poder fer ús de les instal·lacions, és imprescindible disposar de la targeta d’accés que us facilitarem des de les dependències municipals a tots aquells usuaris, entitats i activitats econòmiques vinculades a Santa Cristina d’Aro.

GRATUÏT O AMB COST?

Es tracta d’un servei gratuït sempre que no se sobrepassi el límit establert per l’Ajuntament, a partir del qual s’haurà d’abonar el preu públic corresponent en les mateixes instal·lacions i sempre a través de targeta de crèdit o dèbit.

BONIFICACIONS A PARTICULARS

Si ets un particular, gaudeix d'un 5% o d'un 10% de descompte en la taxa d’escombraries si realitzes més de 5 o més de 10 aportacions a la deixalleria respectivament. Per tal de que compti com una aportació, cada vegada que s'accedeixi a la deixalleria s'haurà de portar un mínim de 3 residus diferents o més de 80 kg de restes vegetals.

 

HORARI DE LA DEIXALLERIA

L'horari de la deixalleria és de DIMARTS a DISSABTE:

- d'abril a octubre:           de 9 a 13:00  i  de  16:00 a 19:00

- de novembre a març:      de 9 a 13:00  i  de  15:00 a 18:00

 

ATENCIÓ: La deixalleria romandrà tancada el dia 24 de Juny com a festiu de Sant Joan i els dies 23 i 25 de Juny només obrirà al matí (9h a 13h) 

 

Ubicació: darrera de la la Zona Esportiva municipal (https://goo.gl/maps/a9MaEwNo4xERtfkC7)

Telèfon de contacte: 972 83 70 10 - 619 95 05 43

Correu electrònic de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

WhatsApp_Image_2021-03-08_at_14.53.10_3.jpeg