Política ambiental

Sorolls

Mapa de capacitat acústica

El mapa de capacitat acústica de Santa Cristina d’Aro va ser aprovat en el Ple de data 24 de novembre de 2011 i publicat al BOP núm.232 de 5 de desembre de 2011 i en el DOGC núm.6019 de 5 de desembre de 2011.

Podeu consultar-lo en els documents adjunts.

Continuar llegint

Aigua

AQUALIA és l'empresa que gestiona la captació, el tractament, el control de la qualitat i la distribució de l'aigua de consum humà a Santa Cristina d'Aro.

Les seves dades de contacte son:

  • Adreça: Joan Miró, 4 -6 Edifici La Vella Pedra
  • Teléfon: 900814081
    Fax: 972835297

 AGÈNCIA CATALANA DE L'AIGUA

L’Agència Catalana de l’Aigua és l’organisme de la Generalitat de Catalunya amb competències en les aigües en general. Durant la temporada de bany- de juny a setembre- l’ACA realitza el control, la vigilància i la informació de la qualitat de les aigües de bany amb els criteris que estableix la Directiva 2006/7/CE/ relativa a la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

Als documents adjunts podreu comprovar la qualitat de les aigües de bany de la cala del Senyor Ramón i de Cala Canyerets. També els podeu consultar a Platges.CAT

Autoritzacions d'aprofitament d'aigua

Les sol·licituds d'autorització per a l'aprofitament d'aigües, ja siguin superficials, depurades, subterrànies o de reutilització, s'han d'adreçar a l'Agència Catalana de l'Aigua. Podeu obtenir els formularis de sol·licitud a través del web de l'ACA, apartat Tramitacions.

 

CONSELLS PER REDUIR EL CONSUM D'AIGUA

  • Si evitem fuites i reparem les aixetes que degoten, estalviarem fins a 30 litres al dia
  • Estalviarem molta aigua si reguem el jardí al matí ben d'hora o al vespre, i hi plantem vegetació mediterrània autòctona
  • Reduirem el consum a la meitat si instal·lem un sistema de buidatge regulat o col·loquem una ampolla plena dins el dipòsit del WC
  • Si enlloc d'omplir la banyera ens dutxem, estalviarem més de la meitat d'aigua.
  • Podem estalviar fins un 75% si anem tancant l'aixeta quan retem els plats a mà, ens rentem les dents, ensabonem les mans o ens afaitem.
  • Si esperem a tenir la rentadora i el rentavaixelles a plena capacitat abans de posar-los en funcionament, estalviarem aigua i energia elèctrica
Política Ambiental

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro conscient que la realització de les seves activitats a les instal·lacions municipals (oficines municipals i Escola Bressol) incideixen en el medi ambient, i que com a administració púbkica local ha de ser un referent per tots els ciutadans i empreses del municipi, ha desenvolupat un sistema de gestió ambiental segons el Reglament europeu EMAS pel qual ha establert uns compromisos de gestió ambiental. Aquests els trobareu en el següent document adjunt:

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (politica-ambiental.pdf)Politica Ambiental[ ]356 kB

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter