caenfrdeitptrues

Zona Jove

La Zona Jove és l'espai de referència pels Joves de Santa Cristina d’Aro. La Zona Jove s'ubica al Pavelló Municipal d'Esports (pis superior) i es destina a tots els/les joves d'entre 14 i 31 anys, tot i que també hi poden participar altres col·lectius per fer consultes concretes i/o utilitzar alguns del nostres serveis. Aquest espai vol esdevenir un nou punt de trobada, d’informació, d’activitats i d’impuls de noves iniciatives de la població jove del municipi de Santa Cristina i de la Vall d'Aro.

Aquí trobaràs diferents tipus d’activitats:

  • Activitats extraordinàries:

Incloses dins les programacions trimestrals d’activitats, hi podeu trobar des de l'esquiada jove fins a concursos artístics (graffiti i dj), passant per jornades formatives i participatives.

  • Activitats setmanals / Espai obert:

El dia a dia pot ser molt divertit a la Zona Jove de Santa Cristina!
Cursos formatius i culturals, activitats esportives, tallers, servei de viatgeteca, ludoteca, jocs de taula, Wii, campionats, xerrades, informació sobre els diferents serveis i recursos juvenils... tot això amb l’acompanyament i el suport del dinamitzador juvenil.

  • Activitats trimestrals:

La Zona Jove t'ofereix una programació amb activitats i cursos trimestrals que donen resposta a la demanda formativa realitzada pel jovent del poble a l’assemblea participativa d’enguany.

 

  • Servei d'impressió a la Zona Jove

Impressions gratuïtes de fins a 2 folis. Més de 2 folis es cobra 0'05 cèntims.
La impressió de 10 currículums o menys és gratuïta.

 

A més, també us oferim la possibilitat de reservar un espai on reunir-vos o fer activitats amb els vostres amics o companys d’associació, així com sol·licitar les instal·lacions esportives de l’ajuntament o el nou carnet jove municipal.

 

Subscriure's

Twitter

Facebook Zona Jove

Facebook Ajuntament