caenfrdeitptrues

Reserva la Zona Jove

La Zona Jove posa a disposició de grups i de les entitats de Santa Cristina d'Aro les seves instal·lacions per organitzar reunions, conferències, jornades, etc.

La sol·licitud de reserva s'ha d'enviar per e-mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé formalitzar-la presencialment a la Zona Jove i en l'horari d'atenció al públic, de dilluns, dimecres i dijous de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h; i divendres de 10 a 13.30h.

Si sou un grup i/o una entitat, per tal de poder reservar les nostres instal·lacions cal que seguiu els procediments següents:

 

- Heu d'omplir el formulari de sol·licitud (que trobareu com arxiu adjunt en aquesta pàgina) i n'heu d'especificar tota la documentació prevista per l'acte.

- Cal lliurar el full de sol·licitud d'espais a la Zona Jove o bé enviar-lo per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- La confirmació de la reserva es farà o bé per e-mail o bé per telèfon.

- La sol·licitud de cessió de l'espai haurà de fer-se amb la màxima antelació possible.

- No es permetrà l'ocupació de l'espai per part d'una entitat diferent a la que consta en el full de sol·licitud, així com tampoc no es permetrà la realització d'una activitat que sigui diferent a la descrita a la reserva.

- En cas que es vulgui editar qualsevol material de difusió amb la informació o amb el logotip de la Zona Jove, s'haurà d'obtenir el vist-i-plau de l'Àrea de Joventut abans de la seva impressió.

- Si la cessió d'espai sol·licitada finalment no es realitza, caldrà avisar al centre amb la màxima antel·lació possible.

 

Recursos a les instal·lacions de la Zona Jove:

- Sala d'actes. La cabuda màxima és de 45 persones. Equip tècnic: cadires, taula, equip de so, pantalla, projector, ordinador portàtil, lector USB/DVD.

- Sala de reunions: La cabuda màxima és de 15 persones. Equip tècnic: cadires, taula, pissarra, ordinadors PC.Subscriure's

Twitter

Facebook Zona Jove

Facebook Ajuntament