caenfrdeitptrues

Punt Informació Juvenil

Què és un Punt d'Informació Juvenil?
Els Punts d'Informació Juvenil (PIJ) són un servei públic i gratuït que pretén oferir a tots els joves informació relativa a tots els àmbits del seu interès: estudis, treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure, turisme...

La vocació d'un PIJ i del seu responsable ha de ser la universalitat, arribant al major nombre de joves, independentment de les seves característiques.

Quins són els seus objectius?

  • Elaborar i posar a l'abast de la gent jove informació per facilitar una presa de decisions meditada, orientant i assessorant les seves consultes.
  • Afavorir l'emancipació.
  • Impulsar la dinamització com a eina imprescindible per a la participació.
  • Ser un referent per als joves respecte a les accions que les institucions, les entitats i altres organismes duen a terme i que van dirigides a aquest col·lectiu (polítiques de joventut).


Quins serveis ofereix el PIJ de Santa Cristina?
Des del PIJ de Santa Cristina d’Aro s’ofereix informació sobre diferents àmbits (educació, formació, treball, habitatge, salut, etc.) Està ubicat a la Zona Jove i el seu horari d’atenció al públic és dilluns, dimecres i dijous de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h; i divendres de 10 a 13.30h. 

Dins del PIJ de Santa Cristina d’Aro podràs consultar les cartelleres informatives (agenda jove, ofertes de treball i formació), utilitzar un ordinador de consulta, i al mateix temps rebre una atenció personalitzada i directa. També pots realitzar les teves consultes a través dels telèfons 972 83 79 18 / 606 46 95 84 o bé via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Galeria d'imatges

 

Subscriure's

Twitter

Facebook Zona Jove

Facebook Ajuntament