caenfrdeitptrues

Assemblea Jove! Pressupostos Participatius Joventut 2018

Nova edició dels Pressupostos participatius!

Els joves de Santa Cristina d’Aro poden presentar, votar i liderar les seves pròpies activitats dins del Pressupost 2018 de l’Àrea de Joventut!

 

Assemblea de Joves  P P 2018
Gràcies a l'Assemblea Jove, la joventut teniu un punt de trobada on decidir com utilitzar el pressupost d’activitats de l’Àrea de Joventut: sortides i excursions; activitats festives (festa major, concerts, fires, mercats); tallers, cursos i xerrades; esports; teatre i cinema; i totes aquelles activitats que siguin respectuoses i tolerants, viables econòmicament i que es puguin portar a terme!  

Per posar en marxa aquesta primera edició, l’Àrea de Joventut us convoquem als i les joves a partir de 14 anys a les Assemblees Joves que se celebren a la Zona Jove (primer pis del Pavelló Municipal d'Esports).

La propera assemblea és el divendres 15 de setembre de 2017, a les 17.30h a la Zona Jove.

- És molt important que vingueu a l’Assemblea per decidir totes les propostes d’activitats que es realitzaran amb el pressupost de Joventut. Veniu a defensar amb els vostres amics i amigues les que més us agradin perquè es facin.

- Escoltareu activament totes les propostes fetes per vosaltres mateixos.

- Consensuareu en grup i opinareu quines propostes us agraden més.

- Decidireu a través del vostre vot quines escolliu.

- Elegireu un representant i suplent de l’Assemblea de Joves.

Igualment us fem saber que l’Àrea de Joventut disposa d’un formulari en línia, a través del qual ens podeu fer arribar totes les vostres propostes, per tal de poder-les debatre i votar-les juntament amb les altres propostes de l'Assemblea i decidir quines tenen finançament municipal. El formulari el trobareu a: 

Enquesta pressupostos participatius 2018 - Joventut Santa Cristina d'Aro

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Zona Jove

Facebook Ajuntament