caenfrdeitptrues

Carnet Jove 2015-2018

boto378

El Carnet Jove és una iniciativa de l'Àrea de Promoció Econòmica i de l'Àrea de Joventut de l'ajuntament de Santa Cristina d'Aro. L'objectiu és establir una nova eina a l'abast dels i les joves que els permeti gaudir de forma activa del teixit econòmic de proximitat. La intenció és signar acords de col·laboració amb totes les entitats interessades, les quals ofereixen avantatges i descomptes a la població jove.


Què és el Carnet Jove de Santa Cristina d'Aro?

El Carnet Jove és una targeta personalitzada que identifica els joves de Santa Cristina d'Aro, amb la qual es pot  accedir a descomptes en diversos establiments i activitats del municipi i també de fora.

La voluntat de crear el Carnet Jove és la de donar cert impuls al comerç local i aconseguir al mateix temps una major implicació de la població jove.


A qui va adreçat el Carnet?

Va adreçat a tots aquells joves del municipi de Santa Cristina entre 14 i 31 anys que vulguin gaudir d'avantatges preferents pel fet de ser joves.


Com es fa el Carnet Jove?

El Carnet Jove es realitza des de la Zona Jove i el podeu passar a fer de dilluns a divendres en l'horari habitual portant la butlleta de sol·licitud que podeu trobar als diferents equipaments municipals o bé per internet. El Carnet Jove és gratuït.


Quina durada i quin cost té el Carnet? Quina durada tenen els descomptes?

La durada del Carnet Jove és indefinida, i la durada dels descomptes és de 3 anys (fins el març de 2018). A partir d'aquella data els acords de col·laboració amb els establiments i comerços es renovaran mitjançant un nou conveni. Si perds o malmets per accident el teu carnet te'l tornem a fer sense cap cost afegit.


Quina durada tenen les col·laboracions?

Les col·laboracions tenen una durada mínima de 3 anys, i es pacten de mutu acord entre l'ajuntament i les entitats col·laboradores. La revisió del projecte i de les col·laboracions s'efectuarà un cop s'hagi exhaurit el plaç. Si us interessa ser entitat col·laboradora us podeu adreçar a la Zona Jove: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Descarrega't el tríptic informatiu i la butlleta de sol·licitud del Carnet Jove més avall, a documents adjunts.


Com puc aconseguir els descomptes del Carnet Jove?

Els establiments que disposin de descomptes amb el Carnet Jove de Santa Cristina d'Aro estaran identificats amb un adhesiu.

Descarrega't els avantatges i descomptes Carnet Jove Municipal 2015-18 més avall, a documents adjunts.


Com fer-te'l en línia

1. Residir a Santa Cristina d'Aro.

2. Tenir entre 14 i 31 anys, ambdós inclosos

3. Omplir el formulari amb les dades que et demanem.

4. Passar a recollir el teu Carnet Jove a la Zona Jove passats 7 dies des de la data de sol·licitud. 

Sol·licitud del carnet jove a través d'internet 

Tens un establiment, empresa, comerç o negoci i vols sumar-te al Carnet Jove?

A documents adjunts us deixem el díptic informatiu.

Subscriure's

Twitter

Facebook Zona Jove

Facebook Ajuntament