caenfrdeitptrues

Obert el termini de sol·licitud de beques per als ensenyaments obligatoris i postobligatoris, que anualment convoca el Ministerio de Educación, Cultura y Deportes

Obert el termini de sol·licitud de beques per als ensenyaments obligatoris i postobligatoris, que anualment convoca el Ministerio de Educación, Cultura y Deportes.

Aquesta convocatòria va dirigida a l’alumnat de:

PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA (NOMÉS ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES)
El termini de presentació de les sol·licituds de beca per a alumnat amb NECESSITAT ESPECÍFICA D’AJUDA EDUCATIVA finalitza el 30/09/2020.

FORMACIÓ PROFESSIONAL (CFGM / CFGS) i BATXILLERAT
El termini de presentació de les sol·licituds de beca per a estudis NO UNIVERSITARIS (Cicles Formatius i Batxillerat) finalitza el 01/10/2020.

ESTUDIS UNIVERSITARIS (Grau i Màster)
El termini de presentació de les sol·licituds de beca per a estudis UNIVERSITARIS (Grau, Màster o Doctorat) finalitza el 15/10/2019.

L’àrea de Joventut posa a la vostra disposició el servei de sol·licitud de beques del 10 al 27 d'agost i del 15 de setembre a l'1 d'octubre!

Per tal de sol·licitar la vostra beca o per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar-nos al 606 46 95 84 / 972 83 79 18 o ens podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us donarem cita per atendre-us el més aviat possible. 

Per tramitar la beca es necessita:
- Còpies dels NIF / NIE dels membres de la unitat familiar.
- Número de compte bancari en el qual vols rebre la beca, del qual n’has de ser titular o cotitular.
- Si sou família nombrosa o el sol·licitant o algun dels seus germans és discapacitat, necessitareu una còpia del document que reconegui aquestes circumstàncies ja que us sol·licitarà alguna de les seves dades.
- Si vols sol·licitar l’ajut de residència, necessitaràs tenir a mà el contracte de lloguer (en el qual ha de figurar el NIF / NIE de l’arrendador / arrendatari / s). Si encara no saps les dades del domicili, hauràs d’enviar amb posterioritat el contracte a la unitat de beques.
- Si algun dels membres de la unitat familiar fos autònom o propietari d’alguna empresa en un 50% o més, necessitaràs saber el percentatge de participació a la mateixa, el NIF / CIF de la societat i l’ import dels ingressos “bruts” obtinguts al 2019.
- Certificat renda 2019 (si l’has fet) o Certificat d’imputacions (si no l’has fet), en cas d’haver d’acreditar Independència econòmica.

Beques 2020 21

Twitter

Facebook Ajuntament