caenfrdeitptrues

Àrea d’Ensenyament

Santa Cristina d'Aro s'emmarca des de l'any 2012 dins la zona d'excel·lència educativa de la Vall d'Aro, una iniciativa pegdagògica que engloba les escoles d'ensenyament primari i secundari de Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Des de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro gestionem tots els temes relatius a les diferents etapes de l'ensenyament públic que hi ha a Santa Cristina d'Aro.

En aquest apartat de la web municipal, podreu trobar informació dels tres centres educatius amb vinculació directa al municipi i les seves activitats: L'escola bressol Municipal "Guirigall", l'Escola Pedralta i l'Institut Ridaura.

Ens podreu trobar a l'Ajuntament a la primera planta o bé al tel. 972 83 60 88 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escola Bressol municipal Guirigall

Escola Pedralta

Institut Ridaura

Àrea d'Ensenyament

Escola Bressol Municipal Guirigall

Escola Bressol Municipal Guirigall L'escola bressol municipal, és un servei educatiu adreçat a infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies. L’Escola Bressol Guirigall disposa de 74 places (repartides en 5 aules)
  • 1 aula   de P-0 per a 8 infants (8 places lliures)
  • 2 aules de P-1 per a 13 infants cadascuna (18 places lliures)
  • 2 aules de P-2 per a 20 infants cadascuna (26 places lliures)
En els documents adjunts podreu trobar la informació general sobre l'escola Bressol i la informació necessària per a poder fer el procés de preinscripció i matrícula del curs 2017-2018, al qual podran accedir-hi els infants nascuts els anys 2015, 2016 i 2017.…

Continuar llegint

IES Ridaura

IES Ridaura   IES Ridaura C/ AmadeuVives, 42 17249 - Castell d'Aro Tel. 972 81 78 30 - Fax 972 81 62 61 E-mail:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  …

Continuar llegint

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament