caenfrdeitptrues

Àrea d’Ensenyament

Santa Cristina d'Aro s'emmarca des de l'any 2012 dins la zona d'excel·lència educativa de la Vall d'Aro, una iniciativa pegdagògica que engloba les escoles d'ensenyament primari i secundari de Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Des de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro gestionem tots els temes relatius a les diferents etapes de l'ensenyament públic que hi ha a Santa Cristina d'Aro.

En aquest apartat de la web municipal, podreu trobar informació dels tres centres educatius amb vinculació directa al municipi i les seves activitats: L'escola bressol Municipal "Guirigall", l'Escola Pedralta i l'Institut Ridaura.

Ens podreu trobar a l'Ajuntament a la primera planta o bé al tel. 972 83 60 88 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escola Bressol municipal Guirigall

Escola Pedralta

Institut Ridaura

Àrea d'Ensenyament

Tallers de setmana santa

Tallers de setmana santaL'AMPA de l'Escola Pedralta organitza, del 15 al 18 d'abril uns tallers de Setmana Santa a l'escola PedraltaPodreu fer-hi tallers, esport, maquillatge, gimcanes, circuit de rodes i moltes coses…

Continuar llegint

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament