caenfrdeitptrues

Serveis Municipals - Cal cita prèvia

Nou servei d'Atenció a les Sexualitats de Santa Cristina d'Aro

Les àrees d'Igualtat i Joventut han impulsat un punt dedicat a l’assessoria de Salut en general, i, en especial, a la Sexualitat. L’objectiu és oferir assessorament i acompanyament sobre la salut i les relacions afectives i sexuals, abordant diferents temàtiques com els canvis corporals, la menstruació, els mètodes anticonceptius, les infeccions de transmissió sexual, l'anticoncepció d'urgència, l'avortament, plaers i pràctiques sexuals, l'atenció LGBTI+, la diversitat sexual, les ruptures i separacions, la dependència emocional i les violències masclistes.

El servei és gratuït i obert a tota la població de Santa Cristina d'Aro. El Punt d'Igualtat serà l'espai de referència del servei per a la població adulta i la joventut podrà accedir-hi a través de la Zona Jove. També es podrà contactar directament amb la professional responsable del servei a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els recursos que oferirà aquest nou servei seran, d'una banda, xerrades informatives i tallers participatius online i/o presencials dirigits a població adulta i jove, i de l'altra, assessorament individual i totalment confidencial per a persones que vulguin fer consultes o necessitin qualsevol tipus de suport o acompanyament.

Les persones interessades en aquest nou servei poden posar-se en contacte amb el Punt d'Igualtat (972 05 78 55) i la Zona Jove (972 83 79 18).

Twitter

Facebook Ajuntament