caenfrdeitptrues

Demanar Cita

Formulari de contacte

Envia un correu-e. Tots els camps amb * són obligatoris.

Contacta

Adreça:
Pl. Catalunya, 1
Santa Cristina d'Aro
Girona
17246
Correu-e:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon:
972 83 70 10
Fax:
972 83 74 12

Altres informacions

Altres informacions:

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro mitjançant conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà ha creat un Servei Municipal d’Habitatge.

Mitjançant aquest servei, la ciutadania pot informar-se sobre la normativa vigent, la tramitació dels ajuts i les subvencions disponibles i l’estat de la seva tramitació.

Servei quinzenal (Dilluns)
Ubicació: Àrea de Serveis Socials.
Cal concertar visita prèvia
(Telèfon 972 83 70 10 i/o 972 83 73 50)

Inici del servei: Dilluns 28 de març

La informació referent a l’àrea d’Habitatge a la web del Departament de Territori i Sostenibilitat es troba a:
https://www.gencat.cat/habitatge

AJUTS AL PAGAMENT DEL LLOGUER

• Prestacions permanents per al pagament del lloguer

Subvencions que ofereix l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, amb la finalitat de prevenir l’exclusió social residencial.
Cal ser titular d’un contracte de lloguer d’un habitatge destinat a domicili habitual i permanent i residir a Catalunya.

• Prestacions econòmiques d’urgència especial
Des de l’1 de gener de 2012, aquestes sol·licituds es tramiten des de l’Oficina d’Habitatge. Aquestes prestacions són per assumir impagaments de quotes d’amortització hipotecari i rebuts de lloguer i seran percebudes per la persona que no ha rebut l’import d’aquest deute.

HABITATGE PROTEGIT

• REGISTRE SOL·LICITANTS D’HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL DE CATALUNYA (RSHPO)
A partir de gener de 2010 i tal com preveu la Llei de Dret de l’Habitatge, per poder participar en un sorteig d’adjudicació d’habitatges amb protecció social, serà requisit imprescindible estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial.

BORSA D’HABITATGES DE LLOGUER

• PROPIETARIS
Si teniu un habitatge buit i no goseu posar-lo al mercat de lloguer per por als desperfectes que poden fer-hi els llogaters o als problemes que podeu tenir en cas d’impagament, la Generalitat de Catalunya a través del Servei Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, us ofereix:

- Programa de Mediació: Les borses actuem com a mediadores entre les persones propietàries dels habitatges i les llogateres.
Les persones propietàries reben unes contraprestacions: Assegurança de cobrament de les rendes mitjançant el sistema Avalloguer, una assegurança de multirisc i de defensa jurídica en cas d’impagament.

Hi ha la possibilitat d’acollir-se als ajuts per rehabilitar els habitatges que posteriorment entrin a la Borsa.

• LLOGATERS
Creació d’una borsa social que posa en contacte propietaris de pisos desocupats amb sol·licitant de pisos, per tal de facilitar l’accés a l’habitatge dels ciutadans que no poden optar a un immoble del mercat lliure. La renda que paga el llogater pel lloguer és inferior al preu de mercat, a canvi el propietari obté una sèrie d’avantatges.

Mapa

 

Get directions

From : or

to : or
GMapFP : Your Internet solution.

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament