Salutació de l'Alcalde

Salutació Alcalde

Josep Xifre Salutació Alcalde baixa ok

Benvolguts cristinencs i benvolgudes cristinenques,

El passat 28 de maig de 2023 es van dur a terme les eleccions municipals a Santa Cristina d’Aro, procés en què la nostra formació (Tots Per Santa Cristina d’Aro – Tots Empordà) va treure majoria absoluta amb 7 regidors i regidores que formem l’actual equip de govern del consistori.

El nostre objectiu és el de liderar un canvi i una nova manera de fer més propera i útil per a la ciutadania. Som un equip amb experiència tant en el sector públic com en el privat, i volem ser l’embrió d’un gran projecte de poble, que desitja dotar Santa Cristina d’Aro d’una gestió eficient i àgil per al dia a dia a curt termini.

Fem una aposta decidida a llarg termini perquè la recuperació del teixit comercial local, la creació d‘habitatge de primera residència, el respecte del patrimoni natural i la sostenibilitat són cabdals.

Som un equip al servei del poble, amb el compromís de ser útils i eficaços a l’hora d’atendre els nostres conciutadans i les nostres conciutadanes, i d’estimular Santa Cristina d’Aro per tal que esdevingui un poble de primera qualitat.

Us dono les gràcies per confiar en nosaltres i en mi, particularment. Estic a la vostra disposició per escoltar les vostres idees i necessitats que ajudin a millorar la nostra vila.

Josep Xifre i Deulofeu
Alcalde de Santa Cristina d'Aro