Concurs vídeos estudiantils Covid-19

Des de l’Institut Ridaura ens conviden a participar en el projecte interdisciplinar #ANTÍDOTOS COVID-19 creat per l'Àmbit lingüístic (Castellà) i l'Àmbit artístic (Visual i Plàstica):

Durant les dues darreres setmanes de confinament, els alumnes de 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO), han estat treballant diferents temes relacionats amb el confinament i la COVID-19. Se'ls hi van proposar sis hashtags perquè en triessin un i fessin un vídeo amb un missatge que volguessin compartir amb la resta de la societat. D'aquests vídeos se n'han seleccionat vint que es penjaran a l'instagram de Institut Ridaura (@insridaura) i, amb els que més likes aconsegueixin, es farà un muntatge que es pujarà al mateix compte d'instagram i a la pàgina web de l'Institut Ridaura. A més, volen enviar-lo als hospitals i als mitjans de comunicació. 

Com s’hi pot participar? Doncs senzillament heu d'entrar al compte d'instagram de l'Institut (@insridaura.cat) i fer likes als vídeos que més us agradin. Els vint vídeos preseleccionats es penjaran esglaonadament del 20 al 23 d'abril i teniu temps fins el dia de Sant Jordi per veure'ls i fer els likes que creieu oportuns. La nostra intenció és que tota la comunitat educativa participi en la selecció final del vídeos amb què farem el muntatge final. És per això, que us animem a aportar el vostre granet de sorra en aquest projecte.

Finalment, volem felicitar el nostre alumnat de 1r i 2 d'ESO per la seva implicació en aquest projecte i l'esforç que han fet per poder dur-lo a terme. Bona feina!!!

Esperem que gaudiu de salut i porteu el confinament de la millor manera possible.

Aprofitem l'avinentesa per saludar-vos i agraïm d'antuvi la vostra col·laboració.

Elisa Ruiz (Castellà 1r i 2n d'ESO)

Meritxell Sanglas (Visual i Plàstica 1r i 2n d'ESO) 

Anna Solà (Visual i Plàstica 1r i 2n d'ESO)

Raquel Sánchez (Castellà 2n d'ESO)

P.D: Si teniu contactes dels mitjans de comunicació i els hospitals, agrairem que ens els feu arribar per fer-los arribar el muntatge final i fer-ne la màxima difusió .

IESRidaura01