Joventut: cursos, tallers i sortides 2023-24


L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha programat per aquesta temporada 2023-2024 un total de 7 cursos, 11 tallers i 5 sortides de lleure. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció, ja sigui presencial pels tallers o on-line pels cursos i les sortides!

Anglès, Assistència sanitària, Premonitor de lleure... i un munt de tallers creatius t’estan esperant per aquest nou curs!

Com a principals novetats en les sortides, aquesta temporada s’han programat les dues activitats que han estat més demandades per part dels i les joves de Santa Cristina: Làser Tag durant les vacances de Setmana Santa i “Humor Amarillo” coincidint amb la fi del curs escolar. També cal destacar la recuperació del curs d’Assistència Sanitària Immediata que s’oferirà de forma intensiva durant les vacances de Setmana Santa, i de la programació per segon any consecutiu del curs de Premonitor/a de lleure infantil i juvenil que, amb un total de 80 hores de formació, es realitzarà durant les vacances del proper juliol 2024. Tots dos cursos aniran dirigits a joves nascuts a partir de l’any 2008.   

Les inscripcions als cursos d’anglès pel 1er trimestre seran a partir del 12 de setembre a través del web .

Per a més informació i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, fes un cop d’ull a la cartera de serveis juvenils (lleure i oci, cultura, salut, ocupació, associacionisme, participació, mobilitat i formació) a través del web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/

Per a dubtes i consultes, posa’t en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


1