COL·LABORACIONS AMB EL CONFLICTE UCRAÏNÈS


Des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro us facilitem informació rellevant en relació a les col·laboracions amb el conflicte ucraïnès.

Us fem saber que, el Govern de Catalunya, en la línia que estableixen la majoria d'organitzacions internacionals, destaca que la forma més efectiva de canalitzar l'ajuda és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny.

Així doncs, us facilitem una pàgina web on podreu trobar un recull de les ONG catalanes i organismes multilaterals que donen resposta a la crisi humanitària a Ucraïna: http://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/que-fem/accio-humanitaria/ucraina/. Aquest espai s'actualitzarà a mesura que hi hagi noves informacions.

En relació amb la recollida de material i roba, les organitzacions demanen prudència perquè no es pot garantir el transport fins a Ucraïna. En aquest sentit, es recomana de nou fer donacions econòmiques a organismes i ONG’s que ja estan treballant sobre el terreny i que poden fer accions de manera immediata, adquirint material segons les seves necessitats.

Finalment, si hi ha persones o famílies amb recursos residencials que volen acollir a persones, famílies o infants refugiats, poden escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 ajuda ucraina