NOU CALENDARI DE RECOLLIDA SELECTIVA PORTA A PORTA


Un cop valorades les necessitats de la ciutadania en quant a la recollida selectiva de residus Porta a Porta que es duu a terme al nucli urbà de Santa Cristina d’Aro, el consistori ha decidit ampliar la freqüència de recollida d’aquest, per tal d’adequar-se a les peticions rebudes i potenciar l’ús d’aquest sistema.

Per aquest motiu, s’ha creat un nou calendari de recollida domèstica en el qual s’amplia en un dia més la recollida de les fraccions d’orgànica i envasos, i el vidre passa a recollir-se més aviat per tal de reduir les molèsties per soroll. Per encaixar aquests canvis, el calendari s’ha hagut de reestructurar de la següent manera:

calendari domèstic PAP 2024

L’inici d’aplicació d’aquest nou calendari es farà la setmana del 26 de febrer, i serà efectiva per a tota la ciutadania del nucli urbà.

Per la seva banda, el calendari comercial també varia, el podeu consultar aquí.

Finalment, informar-vos que també tindrem, la mateixa setmana, una nova àrea d’emergència ubicada darrera de l’Ajuntament Vell, a la qual només s’hi podrà accedir amb la targeta identificativa de la deixalleria. No obstant, de manera temporal, inicialment romandrà oberta. Preguem, si us plau, en feu un ús adequat i estrictament necessari.

Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.