CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI PRESENCIAL 31 OCTUBRE


Demà, dimarts 31 d'octubre de 2023, a les 14:00 h, es durà a terme el Ple Ordinari Municipal del mes d'octubre, presencialment a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'ordre del dia és el següent:

1.- Acta de la sessió del Ple extraordinari de data 19 de setembre de 2023 i acta de la sessió del Ple ordinari de 26 de setembre de 2023. Lectura i aprovació.
2.- Dació de compte de les resolucions de l’Alcaldia. Coneixement.
3.- Proposta d’aprovació de la modificació núm. 5 de la Relació de Llocs de Treball i la modificació núm. 4 de la plantilla. Aprovació.
4.- Proposta d’aprovació de la modificació de crèdit mitjançant crèdit extraordinari 24/2023. Aprovació inicial.
5.- Proposta d’aprovació de la modificació de crèdit mitjançant transferència de crèdit 25/2023. Aprovació inicial.
6.- Proposta d’aprovació del text refós de l’inventari i projecte executiu de l’enllumenat públic exterior de Santa Cristina d’Aro. Aprovació.
7.- Proposta d’aprovació de les bases específiques reguladores per a l’atorgament de premis a la participació i a les millors carrosses i comparses inscrites a la rua del carnaval de l’amistat. Aprovació.
8.- Proposta d’aprovació de les bases específiques reguladores de l’elecció de la colla carnestoltes del carnaval 2024. Aprovació.
9.- Proposta d’aprovació de les bases específiques reguladores de l’elecció del cartell del carnaval 2024. Aprovació.
10.- Proposta d’aprovació de la moció per a posar en marxa accions concretes per, minimitzar els efectes negatius del canvi climàtic i de les onades de calor que afecten a la població de Santa Cristina d’Aro. Aprovació.
11.- Proposicions urgents.
12.- Precs i preguntes.

Podeu assistir presencialment al Ple, que es durà a terme a la Sala de Plens del consistori, o bé seguir-lo en directe per streaming a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.


20230623 102441
Foto: Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro.