HALLOWEEN A SANTA CRISTINA D'ARO


El dissabte 4 de novembre de 18 a 21 h Santa Cristina d'Aro celebrarà el Halloween i la Castanyada amb 2 recorreguts terrorífics...

El primer, un túnel del terror a la plaça del Mn. Baldiri Reixac. Un recorregut terrorífic d'aproximadament 15 minuts de durada amb fins a una cinquantena de figurants guarnits de diversos personatges terrorífics.

El segon al c/ Comerç, una iniciativa de Can Saleta que torna a organitzar després de l'èxit obtingut l'any 2022.

A la sortida del túnel del terror de la plaça Mn. Baldiri Reixac l’Ajuntament oferirà castanyes a totes les persones assistents.

Els dos recorreguts són gratuïts.

Per unes hores, el centre del poble estarà ocupat per zombis, bruixes i tot tipus de monstres. No t'ho perdis!

"Per Halloween, Santa Cristina d'Aro fa... Por" està organitzat per l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro i compta amb la col·laboració de l'associació Empresarial Emprèn, les colles de Carnaval Les Castanyes Voladores, C'Olla de Grills, Mar i Muntanya, Els Merlots, Dakidallà, la Colla Castellera Minyons de Santa Cristina d'Aro, l'associació Juvenil Cristinenca, l'Associació de Festes Ganxones i el centre d'estètica Vanessa Arias.

Lloc: Plaça Mn. Baldiri Reixac i c/ Comerç

Hora: De 18.00 a 21.00 h

+ informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

halloween2023