RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 26 SETEMBRE


Ahir dimarts, 26 de setembre de 2023, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de setembre, de manera presencial a les 20:00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=4yWXBT_xZEs

A l'inici del Ple, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 29 d'agost de 2023, i es va donar compte de les resolucions de l'Alcaldia. Seguidament, també es va donar compte del Decret núm. 1140/2023 de 6 de setembre relatiu a la modificació de les delegacions d’alcaldia a la JGL, i de l’acord pres per la Junta de Govern Local de data 23/08/2023 d’aprovació de preus públics.

A continuació, el secretari va llegir la proposta d’aprovació del nomenament de representant de la corporació en el comitè local de la Creu Roja, la qual va ser aprovada per unanimitat, així com la següent proposta d’aprovació de la modificació dels titulars del Document Únic de Protecció Civil Municipal de Santa Cristina d’Aro (DUPROCIM).

Els tres següents punts (7, 8 i 9) d’aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit d’obligacions, també van ser aprovats per unanimitat.

Posteriorment, es van aprovar per unanimitat les següents tres propostes, la primera referent a l'aprovació de les bases específiques reguladores de subvencions a entitats esportives locals per a activitats esportives 2023, i les dues següents referents a aprovacions de sol·licituds de compatibilitat laboral.

No hi va haver proposicions urgents, però sí precs i preguntes per part de l'Oposició.

Per part del grup d'ERC, es va preguntar sobre la col·locació de les estelades al poble, sobre la reunió amb el veïnatge de Bell-lloc sobre les sonoritzacions de La Santa Market, sobre la cobertura a la urbanització del Golf i sobre el futbol femení cristinenc.

Per part de Guanyarem, van fer dos precs, el primer referent a un banc del municipi fet malbé i, el segon, sobre els preus públics del punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, els quals consideren que són massa alts.

Per part de Junts, van preguntar sobre l'estat del projecte de pavimentació dels carrers Pau Casals, Centre i Llibertat, i sobre les previsions d'inici i finalització de les obres.

Finalment, per part del PSC es van fer dos precs i una pregunta. El primer prec feia referència a les obres que s'estan realitzant per portar l'aigua a Solius i sobre l'ajustament del semàfor de tram que s'ha instal·lat per a l'ocasió. El segon prec, va ser referent a la neteja de la llera del riu Ridaura davant de possibles pluges o tempestes a l'hivern. En acabat, va fer una pregunta/reflexió al voltant d'unes propostes de millora pel que fa a la relació de l'equip de govern i l'oposició respecte a accions properes, basades en la realització de taules de treball conjuntes.

El Ple es va donar per finalitzat al voltant de les nou del vespre.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori.