GRAN FESTA DE LA DIVERSITAT FAMILIAR


GRAN FESTA DE LA DIVERSITAT FAMILIAR A SANTA CRISTINA D’ARO

En el marc del projecte sobre Diversitat Familiar “A Santa Cristina d’Aro aprenem de les diversitats”, que s’ha estat desenvolupant durant tot el curs escolar 2021-22 a partir de la creació d’una comissió municipal en què s’hi han implicat tots els agents educatius del territori (Escola Pedralta, IES Ridaura, Biblioteca, Àrea de Joventut, Àrea d’Igualtat, Espais Familiars, AFA Escola Pedralta, agents de proximitat de la Policia Local, etc.), des del Punt d’Igualtat s’ha organitzat una gran festa per celebrar el Dia Internacional de les Famílies, programada pel dissabte 14 de maig.

Una jornada que estarà centrada en la reflexió i sensibilització envers els molts models de família que existeixen i la riquesa de tot aquest conjunt. En aquesta jornada, a part de tots els agents que formen part de la Comissió, també comptarem amb la col·laboració de dues entitats del territori que treballen per la igualtat: L’Associació LGTBI del Baix Empordà Emporderats i l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro.

PROGRAMA D’ACTIVITATS de la jornada (14 maig):

>>> Plaça del Mercat:

De 16 a 18.30 h Activitats familiars simultànies:

  • Taller: Tintem la nostra bossa de roba
  • Taller: Plantem i protegim la nostra llar
  • Taller: Cada família és un món. I la teva?
  • Mural: Família: què, qui, quants?
  • Joc: Immortalitzem la nostra família
  • Racó de contes sobre diversitat familiar
  • Racó per a nadons i les seves famílies

17.15 h: Berenar per a tothom

17.30 h: Espectacle infantil "Les famílies del Famílium" a càrrec de Bel Contes. Històries sobre diversitat familiar.

>>> Sala d’exposicions de “la Caixa”:
De 18.30 a 19.30 h: Presentació del llibre 10 contes juvenils sobre diversitat familiar editat des de la Zona Jove. Contes il·lustrats i redactats per joves de la Vall d’Aro, d’entre 13 i 18 anys.

Cartell Diversitat Familiar