L'ESCOLA
L'ESCOLA

L'ESCOLA

L’Escola Municipal de Música de Santa Cristina d’Aro va començar les seves activitats a l’octubre del 2007. Primerament fent servir les instal·lacions del CEIP Pedralta fins que quedés enllestida l’actual seu, l’Espai Ridaura.

La nostra vocació és facilitar a la ciutadania espais i propostes musicals, amb la voluntat de participar en les diferents activitats culturals del poble. Impartim una educació musical no reglada, la qual cosa ens fa molt flexibles a l’hora d’adaptar-nos a les necessitats de cada individu. Tothom -independentment de la seva edat, condicions i inquietuds musicals- té cabuda al nostre centre.

La nostra escola és un centre obert i dinàmic on participen professors, alumnes, pares i la societat. Hi ha una gran coresponsabilitat en les decisions acordades dins dels seus ens administratius, fent que el centre sigui de i per a tots i especialment a través del seu Consell Escolar, elegit el novembre de 2014.

La nostra educació musical està basada netament en la pràctica instrumental com a eina bàsica d’expressió artística i humana. A partir d’aquí, donem cabuda a les altres manifestacions derivades del coneixement musical i instrumental, com les agrupacions de combos, grups corals, grups de cambra i, durant l’estiu, l’orquestreta juvenil i el casal de cant modern.

Per tal de portar a terme aquestes activitats, l’escola compta amb professors actius en el territori i altament qualificats dins del seu àmbit i especialització. A més, treballem amb estreta relació amb altres entitats musicals del poble, com és el cas de la Coral Santa Cecília i els Concerts d’Aro, que ajuden a tancar el triangle que retroalimenta la societat: estudiants (Escola), professionals (Concerts d’Aro) i aficionats (Coral Santa Cecília). També val la pena destacar les nombroses activitats musicals conjuntes que l’Escola dur a terme amb el CEIP Pedralta, per tal d’impulsar els valors de la música com disciplina humanística.

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA - C/ Espai Ridaura, sn - 17246 Santa Cristina d'Aro - 972 838003 - escolademusica@santacristina.cat - NOTA LEGAL
Gestor web Comunicatek