caenfrdeitptrues

Activitats Nadal 2016-2017 a Santa Cristina d'Aro

Els propers dies, el Nadal irromprà amb força al nostre poble i envairà els carrers i cases del nostre municipi.

Santa Cristina d’Aro canviarà la seva fisonomia, l’enllumenat nadalenc omplirà de colors les nits més llargues i fredes de l’any...

Els cristinencs i cristinenques respirarem ambient nadalenc per tots cantons. Les tradicions més arrelades, els àpats i les reunions familiars estaran a l’ordre del dia de les agendes de la nostra ciutadania.

Aquests dies tan especials, els viurem atapeïts d’activitats de tot tipus... des de les més tradicionals - com la rua de Reis-, fins a les més solidàries -com les diverses activitats de la Marató de TV3 -, passant per les musicals i culturals – com els diferents concerts i audicions de Nadal- , les campanyes comercials que promouen el comerç local, les més lúdiques, les destinades als infants, les que ens faran pair els torrons ... en resum, un llarg ventall de possibilitats que denoten que el nostre, és un poble que viu aquestes festes amb vitalitat i passió.

Com a alcalde de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro és un orgull presentar-vos una nova edició d’aquest llibret en el que hi trobareu un recull de les diferents activitats que celebrarem, i viurem a Santa Cristina aquests dies de festa.

Us convido doncs a viure amb nosaltres el Nadal 2016-2017, un Nadal que us desitgem que sigui del tot inoblidable.

Molt bones festes de Nadal a tothom!

Xavier Sala i Congost

Alcalde

cartell nadal 2016 SCA 2-01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Àrea de Festes

Facebook Ajuntament