caenfrdeitptrues

VI Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà

El proper dijous 30 de març a les 18h l'Espai Ridaura de Santa Cristina d’aro acollirà la VI edició del Fòrum de treballs de Recerca del Baix Empordà.

Al Fòrum, s'hi presentaran els millors treballs de recerca dels alumnes de secundària de cadascun dels instituts del Baix Empordà.

Els autors dels treballs dels 10 instituts participants realitzaran una breu presentació dels seus treballs, que han estat seleccionats entre els millors treballs de recerca de cadascun dels centres educatius.

Els instituts que participen al Fòrum són: Institut Sant Elm i Institut Sant Feliu (Sant Feliu de Guíxols), Institut La Bisbal (La Bisbal d’Empordà), Institut Montgrí (Torroella de Montgrí), Institut Baix Empordà (Palafrugell), Institut Frederic Martí Carreras (Palafrugell), Escola Vedruna i Institut Palamós (Palamós), Institut Puig Cargol (Calonge) i Institut Ridaura (Castell d’Aro).

Santa Cristina d'Aro acull, per primer cop aquest acte, que està organitzat pels Serveis Educatius del Baix Empordà i l'Institut Ridaura, i compta amb la col·laboració de la Fundació Princesa de Girona i les àrees d'Ensenyament dels ajuntaments de Castell-Platja d'Aro - S'Agaró i Santa Cristina d'Aro.

Àrea d'Ensenyament

cartell2

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament