Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Àrea d’Ensenyament

Santa Cristina d'Aro s'emmarca des de l'any 2012 dins la zona d'excel·lència educativa de la Vall d'Aro, una iniciativa pegdagògica que engloba les escoles d'ensenyament primari i secundari de Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Des de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro gestionem tots els temes relatius a les diferents etapes de l'ensenyament públic que hi ha a Santa Cristina d'Aro.

En aquest apartat de la web municipal, podreu trobar informació dels tres centres educatius amb vinculació directa al municipi i les seves activitats: L'escola bressol Municipal "Guirigall", l'Escola Pedralta i l'Institut Ridaura.

Ens podreu trobar a l'Ajuntament a la primera planta o bé al tel. 972 83 60 88 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escola Bressol municipal Guirigall

Escola Pedralta

Institut Ridaura

Àrea d'Ensenyament

Escola Bressol Municipal Guirigall

Escola Bressol Municipal Guirigall L'escola bressol municipal, és un servei educatiu adreçat a infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies. L’Escola Bressol Guirigall disposa de 74 places (repartides en 5 aules)
  • 1 aula   de P-0 per a 8 infants (8 places lliures)
  • 2 aules de P-1 per a 13 infants cadascuna (18 places lliures)
  • 2 aules de P-2 per a 20 infants cadascuna (26 places lliures)
En els documents adjunts podreu trobar la informació general sobre l'escola Bressol i la informació necessària per a poder fer el procés de preinscripció i matrícula del curs 2017-2018, al qual podran accedir-hi els infants nascuts els anys 2015, 2016 i 2017.…

Continuar llegint

IES Ridaura

IES Ridaura   IES Ridaura C/ AmadeuVives, 42 17249 - Castell d'Aro Tel. 972 81 78 30 - Fax 972 81 62 61 E-mail:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  …

Continuar llegint

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament